När skall jag träffa honom?

Var är han? Var gömmer han sig? Varför kommer han inte fram? Jag sitter och funderar och funderar på varför jag inte har träffat pojken som får mitt hjärta att hoppa till, men kommer inte fram till något svar. Det var två år sedan jag beslöt mig från att vara ifrån pojken som gjorde mig varm inormbords. Sedan dess har jag inte stött på någon som får mig att att må som min dåvarande pojke en gång i tiden gjorde. För mig är lycka, hälsa samt kärlek från nära och kära otroligt betydelsefulla ting. Som lyckligast var jag nog när jag hade min pojke i min famn.

Nu står jag här ensam i ett mörkt rum och önskar från djupet i mitt hjärta att jag en vacker dag får uppleva äkta kärlek. Detta är min högsta önska och jag hoppas innerligt att att den slår in. Enligt mig är äkta kärlek som gör en knäsvag, det vackraste och finaste en människa kan få uppleva. Jag avslutar min mening med att säga:
Hoppas att alla där ute en dag finner ren lycka, oavsett hur ni definierar ordet ´´ lycka´´.

Godnatt allihopa ♥ 


Nattuggla

Trots att jag egentligen skulle behöva ligga i min säng och sussa nu så gör jag inte det. Fragan är: Vad gör jag? Jo, jag sitter nämligen uppe o försöker bestämma mig för om jag ska köpa Sony Ericsson Xpiera X1. Kostnaden på den ligger runt 6 tusen och det tycker jag är väl mycket. Men den är grymt snygg och passar mig utmärkt. Tycker ni att jag ska slå till eller inte?


Onsdag

Hello sunshines! Allt bra med er? Här är allt underbart. Gick upp vid 10 tiden, slängde i mig frukost för att sedan följa med min mor till stan. Vi gick runt och försökte shoppa i ungefär 1 timma, men då vi inte hittade något bestämde vi oss för att gå skilda vägar. Hon tog med mina två små syskon till Max och jag gick till min trafik skolan. Träffade på en kille där som liknade mitt ex otroligt mycket (killen var dock lite finare än mitt ex), samt lite vänner. Jag hade en dubbel  lektion idag och det gick mycket bra. Det finns dock lite små saker som jag måste tänka på.

Måste kila nu! Höressssss ♥


En känslofylld ceremoni

Ingen har väl missat legendens minnesstund? The king av pop har lämnat oss. Hans tid här på jorden kom till ända den 25 juni 2009, en dag vars datum aldrig kommer att blekna. Michael Jackson, ´´ The best entertainment of all times´´ kommer  aldrig, aldrig att glömmas. Hans musik kommer att leva vidare i all evighet, likaså hans namn.
R.i.P Michael Joseph Jackson ♥

Lauren Conrad



Hur vacker? Otroligt vacker, tycker jag.

RSS 2.0