Helt ärligt så saknar jag ord för att beskriva hennes skönhet.


Miranda kerr och Orlando Bloom är förlovade!


De är verkligen fina tillsammans.

Det var riktigt vackert!






Take a look at this beauty!


Drömma

Jag älskar att drömma mig bort, att drömma om en fantastisk framtid, om ett lyckligt äktenskap, ett lyckligt jag. Ta inte mig fel. Jag är lycklig, jag älskar min familj, mina vänner och mig själv. Men ibland kan inte jag rå för att  tänka att något i mitt liv, någon gång i framtiden ska gå snett och jag kommer få ett helvete till liv. Jag har alltid haft ett tak över mitt huvud och min tacksamhet gentemot min far för detta är enorm. Han har gett mig allt jag behöver, kärlek, kläder, mat och ett tak över mitt huvud i alla dessa år. En vacker dag ska jag återgälda det han gjort för mig. Jag älskar dig, pappa ♥

Megan Fox, strålande vacker


Stranden, ett ställe där de flesta gillar att spendera sin tid.


Miranda Kerr, en sann skönhet


På väg hem!

Jag var inne på fb och såg att en viss person är på väg hem. På väg hem från Polen och jag kunde inte låta bli att lé för mig själv och längta. Längtar till att få träffa dig <3


This is what I love


Channing Tuning


Adriana Lima, vacker som få



Mer av Candice Swanepoel


Candice Swanepoel


Hur vacker får man vara?

Snälla, vädergudar??

Snälla, vädergudarna ge oss lite fint väder så att jag kan vara ute med mina vänner och bara ha sjukt kul. Snälla, snälla. Nå, vad säger ni??

I wish!

Gud som haver barnen kär,
Se till mig som liten är,
Låt mig passa,
Snälla låt mig passa,
och jag ska glädjas.

Ps. Sorry Asal, var tvungen att sno inspiration från dig.


Sommar 2008 var jag där och sommar 2010 vill jag vara där.


Saknar, saknar, saknar.Två oförglömliga veckor!!

George Clooney


Het or what??

Vem säger nej?


Du har tagit studenten, Sara!

Min lillebror som är 8 bast sa nyss till mig: Sara, du har tagit studenten. Vi behöver inte bråka om tv:n. Det är bara att ge den til mig. Du har tagit studenten. Du har ingen skola längre. Du kan titta på tv hur mycket du vill.

Hahhaha, den jäveln kan göra vad som helst för att få den stora och bästa tv:n i huset. En sak till som han gör på morgonen i fall det är jag som har tv:n, är att han kommer fram och ger mig en stor kram och pussar på mig.  
Dagens skitungar. Ja, vad ska man säga???

Ängel


Jag har tagit studenten!!

Sara till landslaget shalallala! Sara till landslaget shaalalalallala! Igår tog jag studenten. Igår går inte att beskriva med ord. Det var en fantastisk dag. En dag jag sent kommer att glömma. Idag tar min bästa vän studenten och jag önskar att jag kunde ta studenten igen. Bara för att få uppleva allt ännu en gång. 

Igår skedde dock en olycka som jag önskar inte hade skett. Fyra- fem personer föll från sitt flak. Chauffören fick motorstopp och folk ramlade av. En kille blev allvarligt skadad och kördes till akuten. Alla cirka 40 pers fick hoppa av från flaket och de skadade kördes till sjukhuset. Som tur var så kunde folk hoppa in i vårt flak, de andra hoppade på ett annat flak och vissa åkte körde runt med bil. 

Till min vän som blev allvarligt skadad igår:
Jag vet att du mår bättre nu. Jag hoppas att du blir bra så fort som möjligt. Det som hände borde inte ha hänt, men det hände. Du förtjänade en dag med glädje och lycka. Men se till att du blir bra nu, så att vi kan fira dig hårt.<3 <3 <3

Ps. Snälla, alla som tar studenten idag!!! Var försiktiga!!!


RSS 2.0