Utan rubrik

Idag, har jag inte gjort så mycket mer än att hyra film, tagit en promenad och kollat på tv. Detta är vad jag kallar en dag då jag inte gör någonting. Det har varit skönt och avslappnande, vilket är bra för kroppen och själen.

De sista timmarna har jag suttit och kollat på idol.Alla deltagare än duktiga, men den skulle vilja se ta hem segern är antingen Eddie eller Rabih. Men det återstår att se. Hoppas att alla där ute har haft en underbar dag och jag önskar er en god natt.

// Alicia

Perfekt

Inte nog med att jag vaknade på suverän humör ídag, utan jag känner mig väldig vacker också. Ni vet, de dagar då man bara tycker att man strålar och inte kan få nog av sig själv. Hahhaha, de dagar är väldigt få hos mig. Men jag minns en sak som en av mina fritidslärare lärde mig då vi hade "Tjejkvällar". Hon berättade att varje gång, innan hon gick ut hemifrån, betraktade sig själv i spegeln och sade till sin spegelbild ett antal gånger:
Gud, vad du är vacker! Tänk, att du är så fin! (Lé samtidigt som du gör detta)

Hon bad oss att testa och det gjorde jag ett tag. Det är en bra metod för att höja sin självkänsla och må bra inombords. Testa själva och upptäck effekterna med denna metod.




Carpe Diem

Idag, tänker jag njuta av dagen och ha en en fin dag. Vaknade på strålande humör och jag får väl hoppas att det håller i sig hela dagen. Magen kurrar, så jag borde gå och få i mig någonting.

Vi Hörs!
// Alicia


Jag fäller en tår

Jag blundar, fäller en tår samtidigt som underbara samt mindre smickrande minnen spelas upp framför mig. Jag lér samtidigt som hela jag vill brista i gråt. Jag älskar livet lika mycket som jag undrar varför jag finns. Gräver jag djupt i mitt inre inser jag att jag vill leva lika mycket, som jag ibland önskar att jag vore död.

Uppfatta inte mig fel nu. Men ibland kan jag helt enkelt inte begrippa varför vi ska behöva lida så mycket, under tiden vi lever på denna jord. Varför vissa stunder och ögonblick krossar våra själ i tusentals små bitar.

Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på min unga ålder, nämligen arton. Det eftersom jag bara under mina ynka arton år har hunnit uppleva en stor mängd ondska från olika håll.

Medan många människor dagligen inte vill inse att döden är en del av livet, tänker jag på döden varje dag. I vissa fall som en vacker illustration, i andra fall som en oönskad upplevelse. Men tanken finns där oftare än jag skulle önska det. Jag försöker att skaka av mig tanken, men ju mer jag försöker desto oftare hamnar jag där, i det lilla svarta rummet i min hjärna. 

Jag avslutar min menning med tårarna rinnande längs mina rosiga kinder och citerar: "Det som inte dödar, härdar"

// Alicia 


Studentklänningen

Här sitter jag och googlar: studentklänningar.Lite komiskt med tanken på att det är hela 8 månader kvar, tills jag tar studenten. Studenten som ska leda oss till en annan nivå i livet. En nivå där ansvaret är större, där pressen och förväntningarna är högre.

Det kommer vara härligt att ta studenten och särskilt med tanken på att jag kommer att gå ut med riktigt fina betyg.Jag kommer nog sakna gymnasietiden och mina vänner. Men jag är också väl medveten om att tiden på gymnasiet har fått mig att växa och utvecklas till en bättre person. Detta är något jag värdesätter högt och därav anledningen till att ska jag ta vara på mitt sista år som gymnasieelev.Jag hoppas att alla där ute får ett lyckat år och att ni gör er bästa i alla situationer. 

Godnatt alla änglar där ute!!
// Alicia  

När själen inte är lika stark som kärleken

Det var två och ett halvt år sedan jag valde att göra slut med min förre detta pojkvän. Anledningen till att jag gjorde slut med honom var enkel. Han ville ha ett förhållande, där vi hade sex med varandra och det ville inte jag. Med det menar jag inte att jag inte ville ha sex med just "honom", utan att jag inte ville ha sex före äktenskap.

Idag, några år senare är jag fortfarande oskuld. Det har inte alltid varit lätt och jag har ibland tänkt:
Äsch, skit samma. Sex är bara sex och tyckt att jag borde släppa efter. Men detta endast för att sekunden senare bli påmind, om att det jag upplever just nu är pga av mig själv och mitt val.

Jag älskade min dåvarande pojkvän oerhört mycket. Min starka kärlek till honom var orsaken, till varför jag släppte iväg honom. Jag var väl medveten om att hans själ inte var lika stark som han kärlek till mig. Den skulle till slut krossa honom i tusen bitar och se på medan hans värld gick under.

Jag ångrar inte mitt beslut och jag vet att om vi verkligen är ämnade för varandra, så kommer vi en vacker dag att återförennas. Det sägs ju att äkta kärlek aldrig rostas. Lågan i hans hjärta må ha bleknat, men den har inte slocknat. Det säger jag inte bara för att, utan för att lågan som brinner i mitt hjärta för hans namn, aldrig kommer att slockna.

Ett namn som kom att bli mig kärt. Ett namn som jag avgudar med hela mitt hjärta och själ. Ett namn som aldrig kommer att försvinna ur mitt lilla hjärta. Den har funnit sin plats och där kommer den i all evighet att ligga kvar.

// alicia ♥


Thank god it´s friday!

We all love fridays, don´t we? I mean, you just got to love them!

Fredagar är det bästa jag vet, eftersom hela min kropp bara skriker "Helllggggggggg". Kan knappt hålla mig lugn under fredagens sista lektion. Hhahahah, samma visa varje vecka. Det finns egentligen inga veckodagar som jag avskyr, utan bara de dagar som jag gillar mindre. Till exempel måndagar,pga att det låter ungefär så här i mitt huvud:
"Det-är-fem-jävla-fucking-fucking-jävla-dagar-kvar-tills-nästa-helg". Hahaha, varje måndag morgon framträder den koleriska personen i mig.

// Alicia


Tro på er själva!

Tro på att ni kan uppnå era mål. Tro på er potential och kapacitet. Tro på att ni kan lyckas och våga utmana er själva. För det är endast då ni har viljan, den rätta inställningen och motivationen som ni kommer att lyckas i den här världen. Livet är ingen dans på rosor, men livet är inte heller omöjlig för att klaras av. Jag tror inte på att något i den här världen existerar pga av en slump. Varför skulle det egentligen göra det?

Det ligger en hel del logik i det faktum att världen är skapat på ett visst sätt och likaså människan. Att människan är för liten för att förstå allting, talas det mycket om i de olika religionerna. Religiös eller ej, så måste vi faktiskt inse att vi är chanslösa gentemot naturen och dess krafter.

Någonting större än människan har skapat henne och sett till att hon blir en unik, stark och klok varelse. Men även den svagaste människan är inte svag, eftersom hon ständigt får slåss mot övervinliga krafter.

En individs livstid kan delas in i olika kapitlar. En kronologisk riktning behöver inte stämma in och varje kapitel och dess händelser är unika. Bakom varje historia ligger en åtanke eller ett syfte. Detta för att individen ska kunne växa och utvecklas. 

// Alicia


Victorioa Secret Modell


Miranda Kerr är otroligt vacker. Hahah, tänk om man med några viftande trollslag kunde se ut så där.


Desperate Housewives!

Alla mina kära vänner!
Bänka er framför tv:n och njut av en hel timma med desperata hemmafruar.
Vi hörs mellan reklamerna!

En evighet!

Det var otroligt länge sen jag skrev något här i bloggen. Jag har haft fullt upp med skolan, tränningen, vänner och familj. Men Gud, vad jag har saknat bloggen. Det känns så skönt att bara få skriva av sig. Hahhah, att blogga känns som att "träna av sig". Ohh, nu önskar jag att det regnade. Ibland finns det inget skönare än att springa ut i regnet och bara skrika av glädje. Snälla regn, kan du komma nu? Snälla, Snälla?
Hheheh, vi får väl se om min önska går i upplevelse.

Ha det bra, så hörs vi snart! 

RSS 2.0