Mösspåtagning!

Mösspåtagningen var hur rolig som helst. Dagen började med att vi samlades i aulan, tränade på nationalsången samt studentsången, som btw är från 1800-talet. Därefter träffades vi i klassrummet.Där delades 50 frågor ut. Efter att klassen hade delat in sig i grupper, var det fullfart. Vi sprang runt på stan och frågade, ringde vänner, bekanta och frågade. Under tiden satt "it-nördarna" kvar i skolan och "googlade" upp svaren.

Efter lunch, var det dags att ge sig ut på skolgården och ta på sig mössorna. Vi sjöng nationalsången och studentsången, innan vår rektor ropade "på med mössorna". Vi skrek,hoppade, sjöng, "Shalalalade", buade ut andra klasser, tog kort och hoppade ännu mer. Sedan sprang alla studenter åt var sitt håll. Vissa var nere på stan och fikade, andra åkte runt i sina bilar,tutade och skrek som om de hade tagit studenten.

Vi fick även reda på att vår (min) klass, vann tävlingarna som pågick under mösspåtagningen. Grymma vi är!

Mösspåtagning

Imorn är det mösspåtagning för min del. Det ska bli härligt! En hel dag med aktiviteter, massa skratt och lycka:) :)


Om det ändå gick!

Idag följde jag med min syster till träningen. Jag var så nyfiken att se hur de hade det där. De var grymma och lika bra som jag förväntade mig. Men när jag såg dessa 12-åringar springa runt och spela, ville jag ingenting annat än att vara 12 bast igen Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden, bara för en dag, för enstaka timmar och känna hur det är att vara barn. Jag har glömt det, jag har glömt känslan av att "bara få vara".


Mår dåligt!

Ibland är det väldigt svårt att veta varför man mår dåligt. Just nu mår jag dåligt och jag har ingen om varför jag gör det. Ibland börjar jag tro/tänka på konstiga saker. Just nu känns det som att något dåligt ska hända, som att  jag kommer att bli bortgift. Konstigt, jag vet. Men jag kan inte rå att jag har så konstiga tankar.
Imorn är en ny dag, hoppas att jag mår bättre då!

Godnatt alla söta<33

 


Studentklänning, Check!

Jag har äntligen hittat min studentklänning. Det var inte ens meningen och köpa en studentklänning nu, idag. Jag gick in Oasis, såg den, testade och köpte. Supersnygg, enarmad och precis som jag ville ha den.

Impressiv

Jag satt och glodde på tv idag och råka av en slump bläddra till Draknästet. The perfekt timing liksom (it was very intressant)! Tre killar med invrandrar bakgrund, endast arton år gamla lyckades få en "deal". De var rätt klädda och såg väldigt professionella ut och hade en bra presentation, med tanken på deras ålder. All lycka till dem!

En helt vanlig dag!

Japp, en helt vanligt dag är vad min dag var. Jag steg upp,glömde/orkade inte att käka frukost (Förbättring på G), gick till skolan, slipade på mitt personliga brev under svenska lektionen, hade några lektioner till, sedan var det att bege sig hem. Det första jag gjorde när jag kom hem var att äta, sedan skrev jag mitt CV som skall lämnas in på onsdag (klar? Typ!). Kvart i 5 åkte jag ner på stan, mötte upp min bästa vän som följde med till min nagelterapet. Ca två timmar senare lämnade jag ullrikas arbetsplats nöjd som fan. Nu bär det av mot duschen, sedan blir det att ha lite mys-pys med filosofiboken.


Något kul att tänka tillbaka på

När man tänker på prinsen, dyker han upp från ingenstans. Det var en helt vanlig dag idag. Jag vaknade, åt frukost, storstätade (görs varje lördag), lekte med små kusiner. Jag hade under dagens lopp gått runt och konstant tänkt på en viss kille. Till slut vid 5-tiden tänkte gå förbi hans jobb. Så jag satte mig på bussen och åkte iväg. När bussen stannade i centralen, fick jag syn på honom. Jag hade tänkt på honom så mycket att jag trodde att jag såg i syner. Men jag hade fel. Det jag såg var verklighet och där var han. Dessutom snyggare än någonsin.
Svävade på rosa moln ett tag, innan jag var tvungen att kliva av från bussen. Jag gick en runda på stan och sedan förbi hans jobb. Det värsta var nog att jag inte kollade in för att se om han var där eller inte.Anyway, hoppade därefter på bussen. Gissa om han inte gick förbi igen????
Hhahah, snacka om tur. Satt i alla fall och log för mig själv under resan tillbaka.

Cao! Cao!♥♥

Boys, Boys

Jag kom just nu att tänka på att jag inte har varit intressard av någon kille på väldigt länge. Visst, det finns många killar som jag tycker är snygga och bara allmänt trevliga. Men det har inte varit någon som jag spanat in, drömt om, kollat upp på fb. Ja, ni förstår my point.

Gassh, känns lite tragiskt att det ska behöva vara så. Jag vill fan inte att det ska vara så. Men vad ska jag göra? Jag kan inte börja "skapa" känslor. Det funkar liksom inte. Lite hopp har jag left. Det finns i alla fall en kille som jag ägnar en liten tanke åt, då och då. Hhahaha, what´s up with me? Jag som bara tänkte på killar i mina yngre dar. Aja, ni får drömma sött! ♥♥

Bloggfrågor

1. Vad gjorde du för tio år sen?
Jag var en liten skitunge som sprang runt på skolgården och lekte kurragömma.
2. Vad gjorde du för ett år sen?
Jag gick andra året i gymnasiet, samtidigt som jag jobbade på helger.
3. Fem snacks du gillar!
Chips, nötter, torkade frukter, kikärter, dadlar.
4. Fem sånger jag kan texten utantill på!
Icebox, We are the world, My love don´t cost a thing, with you, thriller
5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Investera i aktier, starta företag som växer och blir framgångsrika. Vilket resulterar att jag har ännu mer pengar att röra  mig mig. Kortfattat: Jag skulle inte nöja mig med det jag har, utan hela tiden sträva efter mer.
6. Fem dåliga vanor!
Äter allt som faller mig i smaken (är dock naturligt smal), äter aldrig i köket, sitter alldeles för mycket vid datorn, svarar inte direkt när folk messar (kan íbland dröja flera timmar), skippar ibland att äta frukost.
7. Fem saker du gillar att göra!
Festa, ha myskvällar med gott sällskap, äta i fina restaurang, resa, göra knäppa/sjuka saker i smyg, heheh..
8. Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i!
En vit bil, klänning som slutar vid skenbenet, en ko (kommer inte på mer)
9. Fem favoritsaker!
Min ipod, datorn, tv:n, mobil, locktång. 


Död

Känner mig som en jävla degklump. Gud, så lat och så seg. Min hjärna hänger knappt med. Med andra ord för trött för att tänka. Hhahaha, vet inte varför jag känner mig som jag gör. Jag har ju bara legat hemma???
Äsch, det är kanske just det faktum att jag inte har gjort något idag som resulterat i en seg Alicia.  

RSS 2.0