Det blev inget plugg :(

Hade ju tänkt o plugga, men det blev aldrig av då min kusin och min bästa kompis kom in strömande. Jag hatar när jag har planerat att göra något, men inte får det gjort pga för sköna människor i min omgivning. Men ingen skada skedd, ska istället upp tidigt imorn och plugga. Ibland önskar verkligen att vi, individer inte skulle ha behövt sömn eller i alla fall inte lika mycket. Cirka 8-10 timmar av vår dag går åt att sova och det tycker jag är alldeles för mycket. Tänk er hur mycket man skulle hinna med om vi inte hade varje kväll behövt gå till sängs. Vi skulle kunna spendera mer tid mer våra nära och kära, kunna ta hand om oss själva till max och mycket, mycket mer. Men skulle man tänka på teorin jag nyss framlagt för er ur en annan aspekt .Så tror jag att det skulle kunna leda till mer ondska, stress och framför allt högre krav från omgivningen. Vi skulle sitta i våra sköna sängar (i alla fall jag) och tänka ut planer på hur vi skall gå till väga för att uppnå det vi vill. Då vi skulle ha tillgång till mer tid, skulle vi kanske känna oss stressade över att prestera bättre. Vilket så småningom skulle knäcka oss.

Hahhaha nej, nu måste jag sluta. Ibland tänker jag för mycket. Men det är faktiskt då som massor av briljanta ideér dyker upp. Det är ideér som jag faktiskt har en använding av :) 
Nu ska jag forska lite och mata min hjärna med lite mer kunskap.

Godnatt, sov sött alla där ute/ Alicia


Jag älskar mitt liv.

Idag har varit en underbar dag. En flicka som jag lärde känna för ca en månad sen, avslöjade en av hennes mörkaste hemligheter till mig. Jag är glad att hon valde att berätta det till just mig, eftersom jag är en person som håller vad jag lovar. Har någon berättat något i förtroende till mig, så kommer jag aldrig att föra det vidare. Inte ens om vi sedan inte har någon kontakt. Detta är vad jag kallar för äkta vän.

Jag hade beställt såna dära airmax kuddar från twins för ungefär 1 månad sen. Då de inte skickade något brev efter 3 veckor ringde jag upp de och frågade var mitt paket hade tagit vägen. De gav mig koli-numret och jag gick ner till posten för att hämta ut paketet, Självklart måste något gå snett och paketet sitter nu fast på fel ställe. Aja, jag får väl ringa upp de igen imorn (de har bara öppet mellan 9.00-17.00.)

Nu, måste jag slita mig från datorn för att sätta igång och plugga. Jag ska nämligen hålla en föreläsning om droger, imorn.Wish me luck :P

See yaa later/ Alicia




Bara jag...

Ooh, jag älskar att drömma. Jag älskar känslan av att vakna lycklig, lika lycklig som jag var i drömmen. I natt hade jag en sådan underbar dröm att jag aldrig ville vakna. Drömmen handlade om mig och mitt ex, som var och kommer alltid att vara mitt livs kärlek. Han kommer alltid att finnas där, djupt gömd i mitt hjärta. I drömmen var vi två förälskade ungdomar, vars hjärta och själ var större än havet själv. Vi älskade varandra djupt och mer än allt annat. Allt jag någonsin har önskat och önskar är att finna mannen i mitt liv och leva lycklig ända tills döden skiljer oss åt.  Det var exakt vad jag var i min dröm, lycklig. Jag har svårt att sätta ord för mina känslor och tankar, eftersom jag inte vet hur jag ska uttrycka mig för att bli förstådd.

Den där känslan, att veta att någon älskar mig och inte kan tänka sig ett liv utan mig, lika mycket som jag älskar honom och inte kan tänka mig ett liv utan honom, är det jag söker i denna värld som består av mirakler och mysterier.Äkta kärlek som varar livet ut är det jag tror på.

Jag som en artonårig liten flicka, har varit förälskad en gång. Jag var fjorton, då jag kom att lära känna själen som förändrade och räddade mig på alla sätt en människa kan bli räddad. Jag älskade honom otroligt mycket och värdesatta våra stunder tillsammans högt. Vi kunde tala med varandra i telefon i flera timmar utan att tröttna. Vi kunde helt enkelt tala om hur vår dag varit, vad vi hade ätit för lunch/middag och vad vi gjort under tiden vi inte hade varit tillsammans. Det som gjorde oss lyckliga, var att höra varandras röster. 

Ska jag vara helt äligt så kan det hända att jag ibland fäller en eller flera tår när jag tänker på honom. Det jag och han hade var helt underbart. Trots att det var jag som bestämde att vi skulle gå skilda vägar, så undrar jag än idag hur mitt liv skulle ha sett ut om jag fortfarande hade varit tillsammans med honom. Detta kommer i all evighet att förbli en olöst gåta.

Godnatt alla min änglar därute/ Alicia.

God kväll!

Allt bra? Här funkar allt fint. Jag vaknade på ganska dåligt humor och det värsta jag vet är att vakna på dåligt humor, ledsen eller arg. Det tar verkligen kål på mig. Men det hela löste sig senare, då jag träffade mina underbara vänner. De kan alltid få mig att skratta så att ögonen sprutar, oavsett vad som hänt under dagen. De betyder oerhört mycket för mig och de vet dem.

Tänkte tipsa er om en liten grej, trots att de flesta av er där ute redan vet om det. Det är nämligen så att Nelly.se har fri frakt. Jag tänkte i alla fall ta och klicka hem vissa plagg som jag kan visa er senare.

Ja, det blev ingen utegång i kväll heller.Men det är inte ovanligt, då jag inte har någon tendens att gå ut varje helg.  Det handlar inte om att jag inte vill ,utan mer om att jag inte får. Jag har en etnisk bakgrund och måste därför leva upp till vissa idotiska regler. Jag som tjej kan inte, trots att jag är myndig komma hem när jag vill. Jag skulle aldrig tänkta mig att min far skulle acceptera att jag kom hem från en fest kl 6 på morgonen. Det går inte hem hos min far. Jag skulle mer än gärna vilja flytta hemifrån, men kan inte det då jag inte är gift. Och jag är vill verkligen inte gifta mig, i alla inte vid en sån ung ålder. Det hela handlar egentligen om urlöjliga traditioner som pågått i flera decennier. Det är därför jag verkligen statsar på skolan så att jag sedan kan flyttat hemifrån, med ursäkten att man inte kan överleva i vårt svenska samhälle som en outbildad individ. Hahah, jag är så jäkla smart. Ta hand om er, supa inte er fulla och njut av livet.

Vi ses när vi ses, från er underbara Alicia <33





Torsdag

Det var fyra dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Detta pga att jag haft så mycket att göra. Det handlade om plugg hit och dit, tränning,vänner och familj. Men nu är det värsta avklarat. Jag hade nämligen 2 redovisningar och 2 prov denna vecka. Tufft, värre men jag klarade av det och jag tror att jag får MVG på alla fyra momenten :)  Nu kan jag äntligen fokusera på mitt körkort. Längtar som fan :):)
Inget speciellt har hänt under det fyra dagar jag inte bloggat, så jag har inte så mycket mer att säga.
Vi hörs/ Alicia


Lördag & Söndag

Halå!!!
Igår var en underdag. Det började med att jag steg upp tidigt, tog en dusch och hjälpte sedan mammi att städa. Efter det satte jag igång och plugga, då jag har ett samhällsprov nu på tisdag.Kommer säkert att gå hur bra som helst. Min älskade lilla syster platade mitt hår, då jag senare mot kvällen skulle bege mig iväg med mina två kusiner och fastrar ( de är i 20- årsåldern) te Heron. Väl framme bestämde vi oss efter många ´´hm´´ att kolla på I´m just not that into you. Filmen var ganska bra, inte super bra men helt okey. Den får en 3 av 5, utav mig. När filmen väl kom till ända, gick vi och beställde mat. Beställde en kebab, men rörde den knappt då jag hade ätit alldeles för mycket chips och popcorn :) Vi satt där och bara pratade om allt möjligt. Det var länge sen vi umgicks, så vi hade mycket att ta igen. Kvällens höjdpunkt var i alla fall, då mitt ex som jag inte sett på mer än ett halvår plötslig dök upp några meter bakom mig och började vissla. Jag vände mig om för att se efter vem det var och möttes av ett varmt leende.Då han var min stora kärlek som jag var tillsammans med under nästan hela grundskolan, blev jag mer än glad att se honom. Trots att det var jag som gjorde slut, så finns det en liten del i mig som fortfarande älskar honom. Han kommer alltid att förbli en del utav mitt liv.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara suttit hemma, kollat på tv, pluggat och proppat i mig massor. Jag ska i alla lova er en sak innan jag dra, nämnligen att bli bättre på att uppdatera bloggen.
 
See yaa :)


Jag ska lyckas!

Shululu! Allt bra? Här är det mycket bra. Har tyvärr inte bloggat på en vecka och detta pga att jag suttit och tänkt på mitt liv, skolan, mina vänner, min familj och mycket mer. Men nu är det avklarat och jag är tillbaka. Jag älskar att skriva och känner just nu att jag måste bara skriva av mig. Har under denna vecka träffat en underbar kille, varit mycket upptagen med skolan, spenderad en hel del tid i gymet och umgåtts med vänner och famlij.
Jag har också lagt upp några mål, som jag ska sträva efter och nå. Här nedan ser ni vilka mål det rör sig om.

---- Jag ska gå ut med minst 18 i genomsnittsbetyg och då menar jag minst.
---- Jag ska ta körkortet senast majmånaden.
---- Skita i vänner och andra som bara utnyttjar mig, för att de själva ska lyckas.
---- Bli barnfader åt en liten pojke.
---- Fortsätta att hålla mig i form.
---- Aldrig låta någon trycka ner mig, aldrig.
Ja, mer kommer jag inte på just nu.
 
Under vecka vecka fick jag också lära känna tre nya människor. Tre personer som verkar vara helt underbara. Speciellt en utav dem. Ooo, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Om jag ska satsa på killen elr inte. Men det är egentligen för tidigt och veta, då jag bara har träffat honom två gånger. Och så är jag inte heller helt säker på om han vill ta ett steg längre och lära känna mig, men av det jag har att döma så verkar han gilla mig :)
Vi får väl hoppas på att jag har tolkat hans signaler rätt. Tänkte nu ta och avrunda här och önska er en trevlig fortsatt kväll.
Vi hörs/ Alicia


Sorry, för dålig uppdatering.

Hejsan! allt bra med er? Här funkar allt fint fint. Tänkte blogga i morse, men hade tyvärr inte tid då jag försov mig. Inte bra där, jag får se till att vakna i tid hehe. Jag klev innanför dörren för några minuter sen.
 Idag var jag i skolan ända till klockan 3, då min sista lektion kom till ända. Sedan åkte jag ner på stan, där jag mötte upp min lilla syster och en kompis till henne. Vi gick runt och jag fick med mig ett och annat hem. Kan visa er senare :)
Efter shopping runda, åkte jag hem till en kompis. Vi lagade  tacos, bjöd över några vänner till och bänkade oss senare framför tv. Först visste vi inte vad vi skulle kolla på, men bestämde oss sedan för att kolla på P.S I love you. Filmen var helt underbar, men samtidgt otroligt sorlig. Jag grät igenom nästan hela filmen .Den får i alla fall toppbetyg ifrån mig.
Idag är det fredag, vilket egentligen betyder utekväll. Men så blir det inte idag, då  jag måste upp tidigt imorn och jobba :(
Aja, jag känner att magen längtar efetr mat. Så jag tänkte gå upp och fixa en nyttig och fräsch sallad med burlug :)
Ha det bäst/ Aliciiaa


Varför jag bloggar....

Tänkte ta och berätta lite om mig själv. Jag är en 18 årig flicka som bor i stockholms trakten. Jag älskar att lyckas i skolan, dvs få topp betyg, umgås med min underbara vänner och festa loss. Ja, helt enkelt leva livet. Jag kommer inte att utge mitt riktiga namn och inte där heller bilder där jag visar ansiktet. Detta pga privata skäl. 
Jag är medveten om att majoriteten kommer att vilja veta om personen som ligger bakom denna blogg. Men jag gör det här för min egen skull och har däför valt att vara anonym. Än så länge i alla fall.

Ja, vad kommer jag att skriva om i min blogg...
I min blogg kommer ni att kunna läsa om allt från min egna tankar och åsikter till mode, fester, skolan m.m
Jag hoppas att ni läsare kommer att få nytta av det jag skriver. MIn blogg kommer kanske till och med kunna hjälpa er när ni har fallit och slagit botten. Lära er att livet inte är en dans på rosor och att man måste vara stark även om allt annat faller ihop.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0