Austin Martin

Jag har sedan barnsben älskat bilar. När mina jämngamla vänner lekte med dockor och barbie, lekte jag med bilar. Jag älskar bilar och särkilt snygga bilar (Austin Martin, Porsche, BWM, Corvette m.m). Varje gång jag ser en av mina drömbilar ute på vägarna, kan jag inte låta bli att stirra. Rena ögongodiset!


Herregud! Den här skönheten får mig att smälta.


Idag mår jag bra :)

Hur mår ni idag? Här är det toppen! OOh, det var så länge sen jag var så glad. Ingenting utöver det vanliga har hänt. Så man kan lätt fråga sig: Vad är nyckeln till glädje?

Svaret på frågan ovan har jag tyvärr inte kommit på än. Men så småningom hoppas jag att hitta svaret. Idag insåg jag en sak.Jo, nämligen att jag suger på geografi. I alla fall i dagsläget.  Men det är kanske inte ovanligt då jag har outbildade föräldrar, samt inte bott så länge i vårt avlånga land.  

Men jag var och köpte en världsatlas idag. Så inom en snar framtid kommer jag att kunna hela världskartan utantill.

Nati Nati/ Alicia


 


Jag behöver spänning i mitt liv

Jag är den sortens människa som vill att det hela tiden skall hända saker. Jag avskyr och då menar jag verkligen avskyr när jag ännu en dag vaknar och tänker:
Jaha, inget nytt har hänt här inte. I skrivandes stund så är jag bokstavligen mer än trött på mitt konstant sega liv.Ingenting som skulle få mitt hjärta att hoppa hejvillt, har hänt de senaste månaderna. 

För ett halvt år sedan kunde jag le för minsta lilla grej.Nu gör jag knappast det när det egentligen bör ske. Just nu önskar jag mig långt bort härifrån. Jag känner varken glädje eller passion för det jag gör längre. Jag hoppas att jag finner lusten som gör mig obeskrivligt livfull, ganska snart. Detta eftersom att jag inte mår bra. 

Ha det bästa/ Alicia ♥  

Godmorgon

Här sitter man alldeles nyvaken och bloggar. Jag har haft en ganska lugn helg med spa, familj och vänner i bilden. Det har helt enkelt varit skönt. Hur har er helg än så länge varit?

Idag har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska inhandla en Ipod och mobil (Sony Ericsson Xperia). Jag har ju ingen Ipod så den kommer att hålla mig sällskap, när jag sitter på mattelektionerna och försöker lösa tal. Mobilen behöver jag eftersom min nuvarande knappt fungerar. Mammens ropar att frukösten är klar, hehe. Måste kila!

Vi hörs ♥♥/Alicia

Fredag :)

Hejsan allihopa! Hoppas att allt är bra med er? Här rullar det på och allt känns toppen. Jag har hunnit börja skolan och jag kan säga här och nu, att det kommer att bli ett tufft år. Men det är som sagt bara att bita ihop och fortsätta. 

Jag antar också att majoriteten redan har kommit igång med skolan. Hoppas att ni ser fram emot ett lärorikt skolår. Det gör i alla fall jag, då jag älskar att lära mig nya saker och ting. Jag har ännu ett uppsatt mål och det är nämligen att jag ska bli uthållig. Just nu så har jag inte världens bästa kondition och detta pga att jag inte har utövat någon form av fysisk aktivitet. 

Ikväll tänkte jag inte göra så mycket mer än att titta på en bra film och äta god mat. Jag önskar er en trevlig fredag och så hörs vi imorgon. 

/ Alicia ♥

090813

Just nu är det ett tomt hjärta som får mig att skriva. Jag orkar inte mer. Jag vill bara lägga mig och dö. I detta ögonblick ser jag inte ljust på något i mitt liv. Verkligen ingenting. Jag avskyr min släkt och då menar jag det jag säger. Hela bunten består av jävla idioter som inte begripper något. Jag har suttit och gråtit en hel del idag och detta pga av min patetiska och riktigt korkade släkt. Jag har inte lust att skriva ner ord som lyser med negativ närvaro, eftersom det bara drar ner mitt humor. Därför vill jag önska er godnatt och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.

/Alicia ♥


Perfektion!

Hallo där! Hoppas att allt är bra med er. Här rullar det på och idag är ännu en härlig dag. Idag tänkte jag skriva lite om vad jag har i tankarna just nu. Jag har sedan urminnes tid tänkt på det här med att vara "perfekt ". Dvs. ha en do-die-for garderob, topp betyg, fin bil, drömhus och sist men inte minst den perfekta familjen. Nu på senare tid har jag insett att allt som jag har nämnt ovan, inte har något sammanhang med begreppet "perfekt ". Vi ska inte heller förneka att det inte finns någon individ i denna värld som är perfekt, eftersom vi alla har våra brister. Vi är olika och så kommer det i all evighet att förbli. 

Försök föreställa er hur det skulle vara om alla tänkte och tyckte lika. Låter det intressant? knappast. Vi skulle gå miste om så mycket. Vi skulle inte behöva ha möten, diskussioner och liknande. Detta pga att svaret/ lösningen på problemet redan är en självklarthet. 

Det jag strävar efter nu är inte att vara "perfekt", utan mitt nya uppsatta mål är perfektion. Med det menar jag att allting jag gör, ska göras riktigt bra. Mina handlingar ska klassas som perfektion. Det betyder inte att jag kommer att bli "perfekt". Detta av den orsaken att det krävs en mängd tränning, samt att en del misstag utförs.     

Alicia ♥


Djupa tankar

Ibland, ibland kommer den dära känslan krypande så odiskret och så plötsligt. Den tränger sig in och lägger sig fint, långt in i bakhuvudet. Det är just den där känslan som jag inte kan sätta fingret på. Det är den känslan som får min själ att känna sig vilsen. Då, just i det ögonblicket önskar jag från djupet i mitt hjärta att återfinna mig själv. Min ständiga eftersökning om en uppfunnen Alcia, pågår då konstant.
Varje individ som mötter min blick ser förbi insidan. Deras pupill förblir stilla och en fin fasad, som majoriteten klassar som skönhet målas upp. Mina tankar springer och lever sitt eget liv. Men under allting, undrar jag om någon kan se förbi mitt yttre. Om det är någon som verkligen bryr sig om att lärdom av det som finns under ytan, som ingen lyckas förbli utan.

´´ Ta reda på vem du är och var dig själv i alla väder´´ (Värt att efterföljas)

Ta hand om er/ Alicia ♥
 

Ny bloggdesign

Jag hade verkligen tröttnat på min fula standard design, så jag bestämde mig för att ändra på den. Jag googlade runt lite och efter ett tag hittade jag till en fantastisk bloggdesign. Hon är otroligt duktigt och har känsla för det hon gör. Hon är dessutom så snäll, att hon gör gratisdesign. Det är inte så många som är så generösa. Tusen tack, Malin!
Här nedan har ni hennes blogg:
Malinsofiacalmebring.blogg.se


Söndag

Hejsan aliihopa! Hoppas att allt e bra med er? Här är allt fint. Jag vaknade för sisådär en timma sen, kunde nämligen inte sova igår. Jag hade världens konstigaste samt otrevligaste drömmar. Usch, jag vill inte ens berätta. Idag kommer det inte att hända så mycket. Jag ska jobba lite och sen blir det middag hemma hos min farmor.  När jag kommer hem, tänkte jag lägga upp bilder på mina favorite skor och låta er tycka till. Det kanske ni skulle tycka är kul eller?

Ha det bäst/ Alicia

Mina tankar

Jag har tänkt på en sak och det är nämnligen sex. Jag är 18 år gammal och har aldrig delat säng med någon av det motsatta könet. Varför jag inte har gjort är inte för att jag inte har känt mig redo, inte träffat ´´´the one´´ eller dylikt. Utan för att jag har blivit uppfostrad med vetskapen att sex väntar med med tills man en dag står i kyrkan och säger the big yes.

Det låter kanske gammalmodigt i era öran, men det vad jag har blivit uppfostrad till. Jag var faktiskt nära på att gå hela vägen några gånger i mina yngre dagar, men det hände aldrig. Det var alltid något som liksom stod i vägen. Ibland var jag livrädd för att mina föräldrar skulle få reda på det, om det skulle ske. I andra fall var det en röst som sa till mig gör det inte Alicia. Du kommer att ångra dig. Du är värdefull, spara dig tills äktenskap.
 
Idag kan jag inte tänka mig att ha sex innan äktenskap. Men så  finns det de dagar då jag tänker :
äsch, det är bara sex. Gör det!  Men det går bara inte, eftersom det sitter så djupt inpräntat i mig. Jag kan inte bara ignorera det faktum att båda mina föräldrar väntade med sex tills äktenskap, samt majoriteten av de vuxna med likadan bakgrund som mig.

När jag sedan gräver längre in mitt minne, blir jag återigen påmind om att jag bara är 18 år gammal och att vägen till det uppsatta målet FRU är lång. 

Hur ser ni på sex? Är det en stor sak för er eller är det bara sex?

Vad som tynger mig just nu!

Jag har sårat en vän, vilket gör mig otroligt ledsen. Jag gjorde det genom att säga en privat sak (min vän litade på mig) till en vän som stod denna tjej nära. Jag visste, sekunden orden forsade ur min mun att det jag hade sagt var ett stort misstag. Men gjort var gjort och det enda jag kunde göra var att hoppas på att tjejen jag hade sagt det till inte skulle säga det till min vän (som också är hennes vän). Innerst inne visste jag att det skulle komma ut och att jag en dag skulle vara tvungen att konfrontera min vän. Precis som jag hade förväntat mig, så hade min vän fått reda på det. Jag berättade som det var och om hur ledsen jag var. Hon förlät mig och hon forstod att jag ångrade mig. Jag är glad att hon insåg att jag inte menade vad jag sa, men jag kan inte låta bli och tänka på att hon satt och grät på grund av något som jag hade sagt. Detta sårar mig otroligt mycket, då jag vet att det tilliten som vi hade byggt upp har nu rasat. Vi kanske, någon gång i framtiden kommer att kunna återuppbygga den. Men det kommer att krävas mycket och det är en lång väg dit. Men jag har också lärt mig en läxa i och med detta. Nämnligen att ett litet misstag, kan förstöra något som tog en evighet att bygga.

01-aug-2009

Jag har länge funderat på mitt  liv och allt som jag har gått igenom. Mina funderingar slutar med med att jag försöker jämnföra mitt liv med andras. Detta leder ingenstans och det är jag väl medveten om. Jag vet också att allt jag så ser är bara en ytlig fasad. Det krävs mycket  mer än ett ´´  hej´´ och ett ´´hejdå´´  för att komma under skalet. Jag vill gärna skriva ner mitt liv i ord. Dels för er läsare, men dels som ett minne som jag kan efter några år gå tillbaka och läsa.  Det kommer jag också göra, men inte nu. Utan en dag då jag finner energin att gräva i mitt minne för att försöka måla upp en bild som beskriver mitt liv, det senaste årton åren.Jag skulle bli otroligt glad om ni kunde kort sammanfatta era liv eller bara berätta om något som tynger er.Jag kommer att svara på många kommentar som möjligt, samt försöka komma med goda råd.

Godnatt, alla söta♥

RSS 2.0