Jaaaa!!!

Vaknade idag på strålande humör och är fortfarande hur glad som helst. Idag är den dag där allt är så underbart och bara flyter på. Jag har förresten träffat en kille som är hur söt som helst. Blond, blåögd och är cirka 185 cm lång (perfekt?). Jag är den tjejen som attraheras av mörka killar, med mörka ogön. Men den här killen är undantaget i min regel. Oohh, om några timmar ska jag och han tillsammans med några gemensamma vänner träffas för lite käk och bowling :).
Vad har ni för planer för i kväll? Blir det att att vara ute och partaja eller ta det lugnt hemma i en varm famn?

Godmorgon Sverige!

Ja, vad gör man på Kristi himmelsfärdsdag? Som student sitter man antagligen och pluggar till de sista proven, tar en fika i solen med underbara vänner samt njuter av dagen.På schemat idag står plugg, lite online shopping, tränning,städning och umgås med nära och kära. Borde kanske också ta och rensa min garderob, då jag har lovat mamma att göra det nu i över ett halvt år. Ne, jag är inte lat utan känner att jag inte orkar lägga flera timmar på något som känns onödigt (har en stor garderob, vilket tar lång tid att reda ut). Jag tror att jag börja med en timma om dagen och fortsätta med det tills jag är klar.
Enjoy the day/ Alicia

Nog med plugg för idag!

Nu har jag pluggat ganska mycket, samt kommit ganska långt med min uppsats:). Jag fundera på att gå upp och äta något magert. Vad det blir har jag inte kommit på än, men det löser sig. Sedan ska jag klicka hem lite varor från nelly. Det tycker jag att förtjännar med tanken på hur hårt jag har jobbat den senaste tiden. Det handlar om att unna sig något man tycker om, då man har presterat bra. Det kan vara vad som helst. Kanske chocklad eller den dära väskan du bara drömt om, skorna du så gärna vill ha eller ansiktsbehandlingen du bara längtar efter. Ja, ni förstår nog vad jag vill komma fram till. Brukar ni unna er saker och ting ni gillar, då ni känt att: Nu har jag jobbat hårt o förtjännar att köpa min ´´drömväska ´´ ?


Söndag

Hej, alla stolstrålar där ute! Hoppas ni mår bra. Här är allt fint. Jag mår toppen och allt känns bara underbart. Idag tänkte jag inte göra så mycket, utan ska sitta och plugga nästa hela dagen eftersom jag har 3 prov denna veckan.Då det är bara cirka en månad kvar av skoltiden måste jag satsta hårt och sätta MVG på alla monument som är kvar. När detta är över så kan jag  koppla av nere i medelhavet och vara stolt över mina betyg. Hoppas ni också gör det, för sanna mina ord det lönar sig i slutändan. Tänk er att ta studenten med toppbetyg och veta att man kan bli precis vad som faller en i smaken. Att inte behöva oroa sig över att komma in på de attraktiva utbildningarna.Detta låter härligt eller hur?
Aja, nog pratat om skolan. Jag och min körtkortslärare har lagt upp en plan och vi är rätt säkra på att jag kommer att ha körkortet i handen senast Juni:) Längtar som bara den.
Nu måste gräva mig i mina böcker och mata min hjärna med kunskap som ibland får en att häpna.
Take Care ♥

Härligt väder

Solen skiner som bara den och allt känns så underbart. Gick upp tidigt idag, åt frukost och gick sedan ut med min mor, fabrors fru samt faster för att ta en lång promenad. I ungefärg en timma var vi ute och gick. Duktiga är vi eller hur?
Just nu skulle jag helst vilja vara ute och grilla, röka vattenpippa och bara njuta av solen men mitt skolarbete begränsar mig.Tråkigt men sant. Men det är trots allt inte så farligt, då jag ska sitta ute på balkongen och plugga.Ganska smart, eftersom det inte får en att känna sig instängd. 
Ha det bäst alla där ute och ta vara på dagen/ Alicia ♥

Överflöd med energi och självförtroendet ligger på topp!

Det var längesen jag var här inne och skrev. Anledingen till detta är att jag inte mått riktigt bra. Men nu mår jag bra och är på världens bästa humor. Jag känner glädjen rusa igenom hela kroppen och mitt självförtroende ligger på topp.Jag borde egentligen ligga i min säng och vila ut, men icke sa Nicke. Tänk om man kunde vara på topphumor dygnet runt,365 dagar om året. Allt skulle kännas mycket lättare och vi skulle slippa känna oss ledsna, deprimerade, oroliga, få ångest eller panikattacker.Ne, nu måste jag avrunda här och gå lägga mig. Ska nämligen upp tidigt imorn.
Nati nati/ Alicia ♥


RSS 2.0