Studentklänning

Jag letar efter en söt enarmad, vit studentklänning, men har ännu inte hittat någon som faller mig i smaken.Det här med studentklänningar är väldigt svårt (i alla fall för min del). Man tar studenten endast en gång och man vill såklart att allt ska vara perfekt. Kan någon därute ge mig tips på var jag kan hitta min drömklänning????????


Klänningen

Bilden ger klänningen ingen rättvisa. Klänningen är väldigt fin och passar perfekt till studentskivor/utekvällar. Den kostar endast 299:- och finns inne på på Bikbok.


Converse


Vad tycker ni om dessa godingar?

Släng iväg lite kyssar till era nära och kära!


God morgon!

HUr står det till idag? Här allt fint fint. Idag väntar en ganska kort skoldag, sedan blir det att städa hemma och plugga på kvällen. Har lite grejer som jag måste fixa.
A, juste ska också kila ner på stan en snabbis och köpa klänningen som jag ska ha på min skiva.
Visar er bilder när jag kommit hem!

Vi hörs! <3 <3 <3

Tiger, ett väldigt vackert djur!


Livet som student!

Nu kom jag att tänka på en sak. Jag är student och pluggar sista året på gymnasiet och har inga inkomster utöver mitt studiebidrag. Detta är i sig inga pengar och det är väldigt frustrerande att leva på 1050 kr i månaden. Man har knappt råd att köpa något.

Jag jobbade tidigare i en livsmedelsbutik, men kunde inte stå ut med det jobbet. Jag avskydde jobbet så mycket, att jag valde att strunta i pengarna. Det fanns vissa dagar då jag kunde gå runt och tänka på mitt jobb så mycket, att jag ville nästan spy på mig själv.

Så nu står jag här med en 1000 lapp att leva på, istället för 6000kr. Hur det känns? Väldigt bra, kan jag säga. Jag lärde mig mycket. Bl.a. hur viktigt det är att man älskar sitt jobb. Det e klart att jag tycker att det är jobbigt att röra sig med väldigt lite pengar. Men just nu så mår jag väldigt bra och det var längesen jag var så glad som jag är idag.

Hur mycket har ni att röra er med varje månad?
Brukar ni känna er "fattiga"?
Har ni ett jobb, vid sidan om studierna?


Love, Love, Love!


Älskar denna skönhet!


Vita pumps?

Är det någon därute som kan tipsa om var man kan hitta fina, vita pumps?? Har varken hittat studentklänning eller skor:(
Vill ju hitta något!

Min dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Mest legat hemma och mått dåligt (mens). Skippade skolan idag. Hoppas att jag mår bättre imorn, så att jag kan vara med på mina älskade lektioner. Jag har letat efter en fin säng länge nu, men har ännu inte hittat någon:( Jag som verkligen vill göra om mitt rum.

Inte för länge sedan satt jag och tänkte och undrade hur det skulle vara om jag vore rik. Nu är det inte så att jag e fattig, men min familj är den dära svensson familjen med volvo och radhus.

Det skulle vara skönt och inte behöva tänka:
Är det värt? Har jag råd? Ska jag köpa den? Eller ska jag använda pengarna till något annat? 
Men sådant är livet. Man får kämpa för att nå framgång/rikedom, om man inte hade turen och föddes med silversked i munnen.

LOVE LOVE LOVE

Hur vackert? Underbart fint!


:)

Annonser från BloggPartner

Klänning

ASOS Lace Neck Open Back Body Con Dress

Vad tycker ni om denna klänning?
Själv tycker jag att den är väldigt fin!
Skall jag go fort it or not?

Btw. klänningen finns ASOS.com

Strålande humör!

Idag vaknade man trots lite ötäcka drömmar på strålande humör :). Denna härliga fredag kommer att bestå av plugg och storstädning.


Gott skratt? : För några dagar sen så missade jag och min kusin bussen som åkte från stan. Och envis som hon är så drog hon med mig, bestämd om att hinna bussen från centralen. Jag var tveksam och trodde inte vi skulle hinna, så jag gick i normal takt.En stund senare så såg jag att hon hade hunnit långt och jag började då springa för att hinna ikapp. När hon skulle fortsätta nerför gatan halkade hon och ramlade på rumpan. Jag började skratta lite, men eftersom jag såg att hon fick ont så sprang jag till henne. Hhahah, och gissa om jag inte ramlade? Jag ramlade precis på samma ställe hon hade sekunden innan ramlat på. Även jag ramlade på rumpan. Tur det, kan man säga. Kunde trots allt ha slagit i huvet.

Vi tog i alla fall oss upp och försäkrade de äldre paret som försökte hjälpa oss, om att vi mådde bra och fortsatta springa. Vi hann bussen! I och med att en buss körde förbi när min kusin ramlade, fick många ett gott skratt. Jag slapp som tur, en passerande buss.  

Pinsamt?

Hhahaha, kom nyss på en grej som jag tror kan bli otroligt underhållande. Alla som har varit med om något pinsamt i samband med sex, skriv det i kommentarsfältet. På så sätt kan alla ta del av de roliga historierna och få sig ett riktigt gott skratt.

Nu kör vi!




RSS 2.0