Strålande humör!

Idag vaknade man trots lite ötäcka drömmar på strålande humör :). Denna härliga fredag kommer att bestå av plugg och storstädning.


Gott skratt? : För några dagar sen så missade jag och min kusin bussen som åkte från stan. Och envis som hon är så drog hon med mig, bestämd om att hinna bussen från centralen. Jag var tveksam och trodde inte vi skulle hinna, så jag gick i normal takt.En stund senare så såg jag att hon hade hunnit långt och jag började då springa för att hinna ikapp. När hon skulle fortsätta nerför gatan halkade hon och ramlade på rumpan. Jag började skratta lite, men eftersom jag såg att hon fick ont så sprang jag till henne. Hhahah, och gissa om jag inte ramlade? Jag ramlade precis på samma ställe hon hade sekunden innan ramlat på. Även jag ramlade på rumpan. Tur det, kan man säga. Kunde trots allt ha slagit i huvet.

Vi tog i alla fall oss upp och försäkrade de äldre paret som försökte hjälpa oss, om att vi mådde bra och fortsatta springa. Vi hann bussen! I och med att en buss körde förbi när min kusin ramlade, fick många ett gott skratt. Jag slapp som tur, en passerande buss.  

Kommentarer
Postat av: Madde

Vad tycker du bäst om; godis eller chips? Svara på dagens fråga i inlägget på bloggen :) kram

2010-03-05 @ 13:45:35
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: mk

,så vad gör du då ? :)

2010-03-05 @ 14:17:29
URL: http://mkerhun.blogg.se/
Postat av: mk

film haha :D <3

2010-03-05 @ 16:36:02
URL: http://mkerhun.blogg.se/
Postat av: Madde

Okej :) Vad händer ikväll? Kram

2010-03-05 @ 18:32:00
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0