The True!

Face what you fear face to face. It´s only then you will make it. It´s also only then you will try to rise up when you fall and hit the bottom.

Amor Vincit Omnia??

Kärleken övervinner allt, betyder det. Tror ni på denna teori?

090422

Halå alla härliga människor där ute. Jag känner mig så otroligt glad just nu. Älskar, verkligen älskar att känna mig glad och lycklig. Är man så glad samt lycklig som jag är nu, kan man sitta och plugga och genomföra otroligt många moment utan att klaga. För min del händer det att jag sitter och pluggar samtidigt som jag har ett leende på läpparna. Hahah sitter och gör det just nu. Min kusin ville att jag skulle komma till hennes studentskiva. Men jag har verkligen inte lust att gå ut och festa en ´´lillördag´´ och vara hemma vid 3 snåret, för att sedan gå upp kl 7. Ne, det är för mycket.Jag behöver mina sömntimmar för att kunna prestera på topp dagen efter.

Förresten, det är en sak som jag vill att ni ska göra. Jag vill att ni alla där ute ska äta frukost. Ni som redan göra detta har fattat ett smart beslut.Frukost är den viktigaste måltiden och koncentrationen ökar med 70%. Hela 70%!!!!  Jag har ätit frukost i största delen av mitt liv. Beger jag mig till skolan utan att ha ätit frukost, kommer det att resulterar i att jag inte kan koncentrera mig på det läraren säger. Då lektionerna är till för mig och för att jag skall få så mycket som möjligt gratis, skulle det vara otroligt dumt av mig av skippa dagens viktigaste mål. Det är många som kommer med ursäkten att de ej har tid med att äta frukost. Jag kan här och nu slå håll på deras argument genom att säga att alla har tid för att äta frukost, om de vill. Hinner man inte fixa sig, packa ner de viktigaste sakerna och äta frukost på en timma, får man väl gå upp lite tidigare. Ni kan om man vill!

Ta hand om er/ Alicia.

090413

Vaknade upp ganska irriterad och har varit det nästan hela dagen. Men det har tack gode gud gått över. Jag verkligen hatar när jag har en såndär ´´irreterande dag´´ eller ´´ mitt självförtorende ligger på -2 dag´´. Dessa dagar förstör otroligt mycket. Denna vecka består för min del som sagt av påsklov :). Så härligt med lov. Me älskar. Sitter just nu och tittar på ballar av stål. Hahaha kan inte låta bli att vika mig av skratt. Humor, humor och återigen humor. 
Ha en trevlig fortsatt kväll/ Alicia


Skärtorsdag

Godmorgon sunshines!
Jag skulle egentligen spendera min dag i min skolan,.Men då alla mina lektioner är inställda pga att mina lärare har tagit ledigt, så har jag också the day off. Lyxigt, värre:) 
Jag gick upp vid nio tiden, hjälpte min mamma och baka. Det är alltid roligt att baka med min söta mor.Nu jag ska få i mig lite frukt och slänga på mig mina träningskläder för att sedan bege mig till gymet. Det ska bli otroligt skönt och få rörar på sig lite.
Vi hörs senare <<33


Min drömdator

 

Är den inte söt?  En liten fågel viskade i Alicias öra att hon borde ta och investera i en rosa LG x110.
Då tumsskärmen är 10,2 och den väger strax över 1 kg, skulle jag lätt skulle ta med mig den överallt. Liten och smidig, exakt vad Alicia behöver :)

Alicia is back!

Hej bloggen!
Idag har varit en underbar dag med sol och värme. Började kvart över åtta men slutade rätt tidigt, så jag bestämde mig för att bege mig mot biblioteket. Där grävde jag in mig själv i böckerna.Då jag har påsklov vecka 16  vill jag få klart det mesta av mitt skolarbete denna vecka. Så att jag sedan kan utnyttja av min lediga vecka till max.
Oooh, jag ska hitta på så mycket under lovet. Sådant som jag nämligen inte har tid med när jag går i skolan.
Det rör sig om att klippa sig, fixa naglarna, sola, shoppa, vara ute och röja med mina underbara vänner, fira påsk. Ja, helt enkelt leva livet. Hur har ni/ska ni spendera eran påsklov?Jag måste dra nu, AjAj kapten kallar (moren min).
Ha en underbar fortsatt kväll/ Alicia.


Måndag

Hejsan! Det var längesen jag var här inne och skrev, nämnligen en vecka sedan. Borde verkligen ta mig i kragen och börja underhålla er med fler och roligare blogginlägg. Just nu känner jag mig jäckligt smart och duktig, men samtidigt otrolig trött. Jag har suttit och pluggat och planerat mina närmaste dagar. Inget märkvärdigt hände under förra veckan. Det var det vanliga, skolan, vänner, familj och partyyy :). Festen jag var på i lördags var grym. Träffade på många bekanta och även en flock av sköna människor. Det är alltid kul att vara omgiven av glada och trevliga personer. Var hemma vid 4 snåret, ganska full och däckade direkt i sängen, för att sedan gå upp vid 9 tiden och släpa mig själv till jobbet. Var så trött den dagen att jag inte kunde tänka, men skärpte till mig och gjorde ett utmärkt jobb.
Nu är jag så förbannat hängig och seg, att jag måste gå och lägga mig.
GoDnaTT/Alicia.

RSS 2.0