Studenten

På torsdag tar jag studenten. Hela jag vill ta studenten. Men jag fattar verkligen att jag ska ta studenten. Det är sjukt att tre år har gått så fort. Inte bara de här tre åren, utan även de tre åren jag spenderade på högstadiet. Jag har alltid sagt och kommer alltid att säga att högstadiet var den bästa tiden i mitt liv. Jag träffade min första kärlek där. Jag fick min första kyss under den tiden. Jag började förstå mig på kärlek och vad ordet älska betyder.

Jag minns första dagen i gymnasiet. Det var så pirrigt och nervöst. Jag minns mycket väl hur svårt det var för mig att somna den natten. Jag hoppades att det skulle finnas snygga killar i min skola, att jag skulle trivas och ha kul där. Tre år senare har jag fortfarande inte funnit någon kille som faller mig i smaken (inte i skolan i alla fall). Men jag trivs väldigt bra och jag ha haft väldigt kul. Jag ångrar inte mitt val av skolan eller linje. Jag är stolt över vad jag har åstadkommit under gymnasietiden.

Men nu gäller det att satsa på sina drömmar. Min dröm är att starta företag, flera företag. Riktigt stora företag, där jag styr och ställer.Jag avskyr när folk ska bestämma över mig. Jag vill inte ha någon boss, utan jag vill vara bossen. Förhoppningsvis kan jag om tio år, luta mig tillbaka och lé åt min framgång. Men just nu är det bara att köra hårt!

Hard work pays off! //
Love Sara Alicia


Till min älskade mamma!

Tack för att du är den du är,
Tack du att du har gjort mig till den jag är,
Tack för att du har lärt mig om livet, om rätt & fel.
Tack för att du är den som alltid står vid min sida,
Tack för att du tror på mig och mina drömmar,
Tack för att du finns.

Jag älskar dig!

Ps. Jag hoppas du gillade den fina blombuketten jag köpte till dig! :) :) <3 <3


Ännu en skönhet, Ana beatriz barros


Studenten för vissa, idag!

Jag såg några flak åka runt på stan idag och förvånades över att folk tog studenten så tidigt. Det kändes lite väl stelt.

Mr.right where are you?

Hhahah, idag kände jag att jag verkligen ville ha en pojkvän. Men jag fattar inte var jag ska hitta honom. Plus att det e något fel med mig. Jag dras nämligen till upptagna killar. Inte gifta, men de som har en flickvän. Jag är däremot inte den dära tjejen som har en lista där 100 punkter måste uppfyllas, för att han ska bli godkänd.
Jag är inte heller petig. Men utseende spelar en stor roll hos mig. Jag kan inte vara med killar jag inte finner vara attraktiva.


Stay







                                                      Focused...

Vad som måste göras!

Jag måste köpa inbjudningskort och bjuda mina släktingar till min mottagning.
Jag måste köpa skor till studenten.
Jag måste sola.
Jag måste välja ut och beställa tårta.
Jag måste plocka ögonbrynen inför studenten.
Jag måste fixa mina naglar.

Dina skapelser

Skapa dina egna stunder och låt de leva sitt eget liv. Låt de spelas upp som den underbaraste visionen du kan tänka dig. De är dina, du äger dem, så håll hårt om dem. Blunda och njut. Det är trots allt dina skapelser.  

Redovisningar är inte längre läskiga

Jag har alltid avskytt redovisningar. Men med åren och alla redovisningar jag har varit tvungen att göra, då de ingår i vissa kurser är jag inte rädd längre. I mina unga dagar var redovisningar det värsta jag visste. Jag kunde komma med alla möjliga ursäkter för att slippa. Dagen innan en redovisning hade jag väldigt svårt att sova, just för att jag hela tiden tänkte på redovisningen. Jag brukade må dåligt och vara nervös. Men idag, mina vänner tycker jag att redovisningar är helt ok. Jag tycker fortfarande inte att redovisningar är roliga, men jag vågar genomföra dem. Jag vågar stå framför en publik och prata om ett viss ämne, utan stirra mig blind på mitt manus. Jag tittar upp, lér och har kontakt med publiken.   


Det är så mycket mer än en studentmössa!

Det är tre års slit, tre år konstant plugg, tre års utveckling och tre års glädje. Det är sjukt hur fort tiden har gått. Den tredje juni, tar jag studenten. Det kommer att vara en skön känsla att stå där på trappan, med mössan på och skrika: för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fan vad vi e bra!!! Längtar som fasiken nu!
Student 2010, here I come!
 

Leonardo i sina unga dagar


Söt or what???


She´s a beauty!


Två förhör imorn!

Har suttit och pluggat. Ganska skönt och inte för att tala om nyttigt. All lycka till mig imorn! Eller jag behöver inte ens det. Hahah, så bra är jag.

Much love!!!// Alicia



Så långt ifrån min planering!

Jag klev upp vid tio tiden, satt och läste bloggar och försökte fördriva tiden. Tyckte att det var för tidigt för att börja plugga. Senare, vid tolv tiden åt jag frukost och hade planerat att plugga kl. 1. Då kom mina kusiner hem till mig och vi valde att spela "snabb&smart". Skit kul! Vid 3 tiden började jag kolla på tv och sade till mig själv: måste plugga, måste plugga, måste plugga, fler gånger än ni kan ana. Sådär höll jag på i flera timmar, utan resultat. Kl 5 åt jag och därefter skulle jag börja plugga igen.Men jag bänkade mig framför tv:n och där satt jag kvar till åtta, innan jag drog ut. Två timmar senare sitter jag här och har verkligen inte gjort ett skit idag. Det är konstigt, detta har aldrig hänt mig tidigare. Jag hade planerat att plugga, men lyckades inte ens öppna boken. Snacka om att man är trött på skiten. Aja, får jobba på som fasiken imorn.

Plugga

Idag är man uppe tidigt. Känns skönt i alla fall. Solen skiner in, det är plusgrader och jag har plugg som väntar mig. Härligt! Not, det sistnämnda skulle jag helst vilja slippa.


RSS 2.0