Afrika, klart!

På en timme lyckades jag lära mig var alla 53 länder i Afrika ligger. Stolt över mig själv!
Imorgon blir det att sätta full pott på förhöret. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig fräääääschhhhh!

Ohh, Happy day!

Idag är jag glad. Vi Lyckades hitta alla kontroller och det på endast 2 timmar. Vi kunde såklart ha varit klara på en timme, men ingen av oss hade lust att springa då tiden inte spelade någon roll. Nu ska det pumpas musik här och sedan ska det bli att lära sig hela Arika utantill (53 länder).

Ha det bäst/ Alicia

En J*vla piss dag!

Har varit irriterad hela dagen, mått dåligt och allt har gått snett idag. Imorgon har vi också en heldags oritentering. Jag får väl hoppas att jag överlever och inte dör pga av mina fruktansvärda mensverk. Har inte lust att skriva just nu, eftersom allt jag skriver kommer ändå att endast lysa med negativ närvaro.

Ha det bäst/ Alicia

Nästan slutkörd!

Hejsan, alla fina därute! Hoppas att allt är bra med er? Jag däremot känner mig helt slut, både i kroppen och i huvudet. Har haft otroligt mycket att göra på den sista tiden. Men det är bara att bita ihop och fortsätta.

Idag fick jag tillbaka mitt religionsprov. Jag fick VG på det provet, vilket var det högsta betyget man kunde få.För att ha chansen att få göra mvg provet, måste man sätta vg på de tre första delproven. Jag tycker att det är lite smart av läraren att göra så. Eftersom det motiverar eleverna som vill nå det högsta betyget i kursen, att sätta det högsta betyget på delproven. Jag var i alla fall nöjd med resultat. Men jag önskar dock att jag hade fått full pott och inte missat en fråga som var värd 4 poäng.

Jag måste i alla fall dra vidare nu. Jag ska lämna min lilla kusin till sin mamma, sedan äta middag och därefter fortsätta plugga.

Förresten, missa inte IDOl!

Hur kan man överge den vars namn finns i varje andetag ?

Hur smakar äkta kärlek?
Hur mycket kärlek kan en människa uppleva?
Kan kärlek verkligen övervinna allt?

/ Alicia♥


Söndag

En grym Samsung tv blev det idag.Ipoden jag ville ha fanns tyvärr inte kvar. Silver, vilket är färgen jag vill ha är slut i butikerna jag var inne hos idag.De kommer som tur att få in en nyare version av Ipod Nano, vilket är underbart. Har suktat efter den nu ganska länge.

Inte som mycket mer än så har hänt idag, vilket inte är ovanligt med tanke på att det är SÖNDAG.Söndagar brukar i vanliga fall bestå av jobb, plugg, lite shopping samt kvalite tid med föräldrar och syskonen.

Hur har er söndag varit?


Sprid kärlek!

         

Tala om för din pojkvän/flickvän, mamma, pappa, syskon, vänner och alla andra som betyder något för dig, hur mycket du älskar dem. Få de att känna sig speciella och älskade. De är här nu och de ska du ta vara på. Se till att göra det bästa av varje dag och älska ända tills ditt hjärta säger stop.Vidga dina vyer och upptäck alla änglar som finns därute.

Nästa stop, Siba/Elgiganten!

Idag ska det inhandlas en LCD TV och IPod. Känner mig lite fattig pga av min körkortsutbildning som kostade rätt mycket, med tanken på min tunna plånbok. Sedan vill jag också köpa en bil. Bilen får komma i efterhand. NU behöver jag en TV till mitt rum och en Ipod för att kunna klara mig genom matematik lektionerna. 

Ta hand om er, så hörs vi senare! 
P.S Hoppas snyggingen som jag har spanat in ganska länge jobbar idag.
/Alicia 

Har lyckan några gränser?

Le, le och återigen le. Jag älskar att le och försöka att se allting ur en positiv perspektiv, även om det ibland kan vara svårt. Det finns inget härligare än att vara lycklig. Den känslan får varje hårstrå på min kropp att leva sitt eget liv. Just nu känner jag mig lugn och harmonisk. Livet är en underbar gåva och därför ska man se till att leva fullt ut.

Jag har många gånger undrat: Om lyckan har några gränser? I så fall, var dras gränsen?
Är detta något som ni också har funderat på?


Hej bloggen!

Är allt bra med er? Här rullar det på och allting känns bra. Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan och pluggat. Jag älskar verkligen att lära mig nya saker.Sedan har jag också duktiga lärare som lär ut på ett roligt sätt. Aja, jag måste hoppa in i duschen och göra mig fin.

Vi hörs/ Alicia ♥ 


Origami


Konsten att vika papper!


Världens yngsta mamma


 
Jag satt och pluggade latin när jag kom att tänka på unga mammor. Jag känner äldre kvinnor, som fick barn när de själva fortfarande bara var små flickor. Min farmor fick till exempel min far när hon var 14 år gammal. Hon giftes bort vid 12 årsåldern och två år senare fick hon inta rollen som mor. Min mormor däremot var lite äldre när hon fick sitt första barn.

Lina Medina, från Peru var endast fem år,7 månader och 21 dagar gammal när hon kom att bli världens yngsta mamma. Linas föräldrar tog med henne till sjukhuset när hon var 5 år gammal. Detta pga av hennes enorma storlek. Man trodde först att hon hade en tumör, men Dr. Gerardo kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden.En och halv månad senare förlöstes hon med kejsarsnitt. Enligt vissa uppgifter fick Lina sin mens när hon var 8 månader gammal och kom in i purberten vid en mycket tidig ålder.

Detta låter helt sjukt i mina öron. Jag kan inte begrippa att en 5-åring blev med barn. Vem är fadern till barnet? Hur kan en icke fullvuxen kropp klara av att ge liv åt ett barn?

XoXo/ Alicia




Latin

Jag har nyligen börjat läsa latin och jag kan bara säga att jag älskar språket. Det är ett fantatiskt språk som fascinerar mig. Anledningen till att jag valde latin är att man ofta stöter på latinska ord/uttryck, samt att jag är helt förälskad i latinska citat. Är det någon därute som läser eller kan latin?


Hur kan människor vara så grymma?

Idag, för cirka en timma sedan sa en kille något till mig som sårade mig otroligt mycket. Jag personligen kommer aldrig begripa hur en individ kan vara så jävla elak. När orden forsade ur hans mun och kom i kontakt med min hjärna, kunde jag knappt röra mig. Det kändes som om någon hade huggit mig i ryggen. Just i det ögonblicket kände jag hur tårarna bara ville forsa ner, men jag kämpade emot. Han hade träffat den ömmaste punkten i mitt hjärta.

/Alicia <3 

RSS 2.0