Tro på er själva!

Tro på att ni kan uppnå era mål. Tro på er potential och kapacitet. Tro på att ni kan lyckas och våga utmana er själva. För det är endast då ni har viljan, den rätta inställningen och motivationen som ni kommer att lyckas i den här världen. Livet är ingen dans på rosor, men livet är inte heller omöjlig för att klaras av. Jag tror inte på att något i den här världen existerar pga av en slump. Varför skulle det egentligen göra det?

Det ligger en hel del logik i det faktum att världen är skapat på ett visst sätt och likaså människan. Att människan är för liten för att förstå allting, talas det mycket om i de olika religionerna. Religiös eller ej, så måste vi faktiskt inse att vi är chanslösa gentemot naturen och dess krafter.

Någonting större än människan har skapat henne och sett till att hon blir en unik, stark och klok varelse. Men även den svagaste människan är inte svag, eftersom hon ständigt får slåss mot övervinliga krafter.

En individs livstid kan delas in i olika kapitlar. En kronologisk riktning behöver inte stämma in och varje kapitel och dess händelser är unika. Bakom varje historia ligger en åtanke eller ett syfte. Detta för att individen ska kunne växa och utvecklas. 

// Alicia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0